У США аферисти продавали сперму Ілона Маска

Жертвами шахраїв стала майже сотня жінок
У США аферисти продавали сперму Ілона Маска
Ілон Маск Фото: інстаграм
9 Грудня 2020, 00:00
читать на русском

Банк сперми у Південній Філадельфії пропонував клієнткам сперму Ілона Маска

Про це повідомило видання bok daily.

За словами потерпілих, "бізнесом" займалася група чоловіків віком 45 -70 років. Клініка працювала з 2016 по 2019 рік.

На всі питання клієнток шахраї пояснювали, що сперму Маск здавав ще у студентські роки за додаткові гроші, а весь цей час вона була заморожена. Мовляв, чимало "хлопців із Ліги Плюща" роблять так, аби у майбутньому непогано заробити, продаючи власний біоматеріал.

Клініка користувалася неабияким попитом, адже на чорному ринку за один сперматозоїд Маска дають майже 150 тисяч доларів.

Аферисти встигли ошукати близько ста жінок. П’ятдесят жінок, які придбали "сперму Маска", завагітніли та народили дітей. Їхнім батьком виявився один із працівників фальшивого банку сперми, який влітку 2019-го розповів правду про заклад і якого згодом знайшли мертвим. Одразу після цього інциденту і банк сперми, і клініка загадково зникли.

Після викриття постраждали також і інвестори банка сперми, які вкладали гроші у його функціонування.

Утім, дехто із постраждалих жінок вважає, що краще було б не знати правди.

Думка про те, що я народила дитину від Ілона Маска, дозволила мені стати щасливою мамою. А тепер я відчуваю образу до власної доньки, і все через цього чоловіка. Я знаю, що він помер, але він зіпсував мені життя, — зізналася одна із матерів-одиначок, яка має трирічну доньку.

Читайте також

Нагадаємо, гендиректор компанії SpaceX Ілон Маск висловив упевненість, що люди висадяться на Марсі до 2026 року. За словами Маска, він планує вже за два роки відправити на Червону планету безпілотну місію, і якщо все буде добре, то вже за 4 роки, можливо, буде відправлена на Марс перша група людей.