У США через COVID-19 Санту наділили новими чарівними здібностями

Санта-Клаус не зможе поширювати коронавірус і заражати дітей
У США через COVID-19 Санту наділили новими чарівними здібностями
Санта-Клаус (Фото: shutterstock)
24 Листопада 2020, 22:57
читать на русском

Цьогоріч Санта-Клаус зможе розносити подарунки дітям без жодного ризику для здоров'я, бо він не зможе поширювати коронавірус.

Про це повідомив головний інфекціоніст США Ентоні Фаучі, пише USA Today.

У чарівного дідуся, який хоч і в групі ризику, хороший вроджений імунітет, - зауважив Фаучі.

Зі слів інфекціоніста, Санта не зможе заразити дітей і дорослих, коли розноситиме подарунки, оскільки він є "надлюдиною".

Санта не поширюватиме COVID-19. Як діти вже знають, Санта — надлюдина. Він облітає світ за одну ніч і доставляє мільйони іграшок, — розповів Фаучі.

Американський інфекціоніст додав, що Санта все ж обмежить своє пересування і прийматиме дітей в торгових центрах тільки через спеціальне скло. Також чарівний дідусь скоротить свої візити до магазинів напередодні свят.

Читайте також

Крім того, Санті не будуть потрібні маска і медичні рукавички — у нього є своя борода і рукавиці.

Санта спостерігатиме за дітьми здалеку, даруватиме міцне здоров'я і відвідуватиме тільки тоді, коли поруч нікого не буде в переддень Різдва, — розповіла дітям лікарка Джина Сонг.

Нагадаємо, у головній ялинці Нью-Йорка вантажники знайшли совеня, яке передали до Центру дикої природи. Зоологи з`ясували також, що це не мале совеня, а дорослий птах  — представник одного з найменших видів сов — Saw-whet owls.