У США ляльку сенатора-демократа Берні Сандерса продали на аукціоні за більш ніж 20 тисяч – доларів

Торги за в`язаного Сандерса стартували з 99 центів
У США ляльку сенатора-демократа Берні Сандерса продали на аукціоні за більш ніж 20 тисяч – доларів
Берні Сандерс (Фото: Інстаграм)
28 Січня 2021, 01:00
читать на русском

На eBay продали в`язану ляльку американського сенатора Берні Сандерса, який після інавгурації Джо Байдена став героєм кумедних мемів.

Про це повідомила в Інстаграмі авторка ляльки Тобі Кінг.

Плетену гачком копію Сандерса продали за 20,3 тисячі доларів, і це при тому, що торги стартували з 99 центів. Вторговані кошти авторка ляльки передасть програмі Meals on Wheels ("Їжа на колесах"), яка доставляє готові страви літнім, малозабезпеченим та маломобільним людям.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tobey Perales King (@tobeytimecrochet)

Лялька Берні Сандерса стала новим хітом соцмереж. Тільки в Instagram Кінг вона зібрала десятки тисяч лайків, тисячі людей заявили в коментарях про готовність купити таку ж. Але замість цього жінка виставила на продаж схеми виробу за ціною 5 доларів за штуку. Товар вже встигли придбати понад 30 тисяч користувачів eBay.

Читайте також

Як відомо, не надто привітний сенатор Берні Сандерс відзначився тим, що прийшов на церемонію інавгурації президента Джо Байдена у рукавицях. Образ похмурого демократа в рукавицях став настільки популярним у США, що незабаром у мережі стали з`являтися багато мемів та іграшкових копій сенатора.