Зеленський і Єрмак прокоментували інавгурацію Байдена

За процедурою інавгурації вони спостерігали разом з повіреною у справах США Крістіною Квін
Зеленський і Єрмак прокоментували інавгурацію Байдена
Володимир Зеленський і Крістіна Квін (Фото: Твіттер)
20 Січня 2021, 20:08
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський, керівник Офісу президента Андрій Єрмак та тимчасова повірена у справах США Крістіна Квін дивилися на Банковій онлайн-трансляцію інавгурації президента США Джо Байдена.

Про це Зеленський та Єрмак повідомили у Твіттері та Фейсбуці.

Спостерігаю за інавгурацією нового президента США у новому офісі на вулиці Банковій. Буду радий вітати Джо Байдена в добре відомому Києві. Я впевнений, що наші відносини покращаться, - написав Зеленський (досьє Володимира Зеленського).

Своєю чергою Єрмак у коментарі розповів, що Байден триває своє слово і часто згадує Україну у своїх виступах.

Дивимося інавгурацію президента США разом з Президентом України Володимиром Зеленським та тимчасовою повіреною Сполучених Штатів в Україні Крістіною Квін. Упевнений, відносини наших країн мають вийти на новий рівень. Ще виступаючи у Верховній Раді України у 2015 році, Джозеф Байден обіцяв завжди говорити про Україну. І він багато разів стримав своє слово, - написав Єрмак (досьє Андрія Єрмака).

Читайте також

Нагадаємо, годину тому переможець президентських виборів у Сполучених Штатах демократ Джо Байден став новим 46-м президентом Сполучених Штатів. У Вашингтоні відбулася інавгурація нового лідера країни.

45-й президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп покинув Білий дім за кілька годин до інавгурації обраного президента Джо Байдена.

1