У США вперше в історії дитина народилася в автомобілі Tesla

Новонароджену дівчинку назвали Мейв Лілі
У США вперше в історії дитина народилася в автомобілі Tesla
Новонароджена дівчинка (Фото: Bloomberg)
21 Грудня 2021, 06:10
читать на русском

Жінка з Філадельфії народила дитину на передньому сидінні Tesla в той час, як електромобіль їхав на автопілоті в пологовий будинок. Через затори на дорогах маля народилося в машині.

Про це повідомляє The Guardian.

Подія сталася ще у вересні, коли 33-річна Йіран Шеррі і її 34-річний чоловік Кітінг Шеррі везли свого трирічного сина в дитсадок. Але про неї стало відомо загалу тільки зараз.

Під час руху у жінки, яка перебувала на останньому місяці вагітності, почали відходити води. Чоловік активував автопілот, задавши кінцевою точкою маршруту найближчу лікарню, а сам кинувся допомагати дружині, що сиділа на передньому сидінні. При цьому однією рукою він не відпускав кермо, щоб автопілот не засумнівався в наявності водія.

Корки не дозволяли їхати швидко, автопілот прогнозував прибуття до пологового будинку за 20 хвилин. За цей час жінка встигла народити - по прибуттю в лікарню лікарям залишилося лише перерізати пуповину безпосередньо в машині.

Першу народжену в Tesla дитину назвали Мейв Лілі. Батьки розглядали для дівчинки ім'я Тесс на честь автовиробника, але потім відмовилися від цієї ідеї.

Нагадаємо, Ілон Маск хоче випускати новий пікап Tesla Cybertruck лише в одному кольорі.

Читайте також