У США жінка проникла до стоматології, вирвала пацієнту 13 зубів і пограбувала клініку

Жінка винесла з медзакладу майже 23 тисячі доларів готівкою
У США жінка проникла до стоматології, вирвала пацієнту 13 зубів і пограбувала клініку
Стоматолог (Фото: pexels)
18 Липня 2021, 01:15
читать на русском

У США жительку Невади звинуватили у пограбуванні стоматологічної клініки та проведенні незаконних хірургічних маніпуляцій.

Про це повідомило New York Daily News із посиланням на місцеву поліцію.

Жінка на ім'я Лорел Ейк вломилася до стоматологічного кабінету і пограбувала його. Вона винесла близько 23 тисяч доларів готівкою. Обвинувачена не є дантистом, однак раніше працювала в цій медустанові.

Коли розслідування пограбування привело поліціянтів до Лорел, з'ясувалося, що, попри відсутність медичної ліцензії, в один із днів до крадіжки вона проникла у стоматологію і видалила пацієнту 13 зубів, а для знеболювання використовувала списаний стоматкабінетом анестетик.

Жінку заарештували за звинуваченням у кількох тяжких злочинах, зокрема, у проведенні операції іншій людині без ліцензії, у крадіжці зі зломом, крадіжці в особливо великих розмірах і порушенні умовного вироку. Їй також пред'явили звинувачення у злочинній змові з метою скоєння крадіжки зі зломом.

Нагадаємо, у Сумській області у жінки під пломбою зуба, який вона двічі лікувала, знайшли кліща. Він встиг заразити її небезпечною хворобою - бореліозом, або хворобою Лайма.

Читайте також

1