У столиці Сербії стався вибух на стоянці телецентру: є поранені та жертва

Сила вибуху знищила кілька службових автомобілів, а на будівлі тріснули вікна
У столиці Сербії стався вибух на стоянці телецентру: є поранені та жертва
Пожежники (фото: Pexels)
4 Грудня 2020, 15:16
читать на русском

У столиці Сербії Белграді стався вибух, внаслідок якого загинула одна людина, ще троє отримали поранення.

Про це повідомило сербське видання RTS.

У Белграді на вулиці Мілана Куюнджича-Абердара у п'ятницю, 4 грудня, стався вибух на стоянці РТС. У результаті вибуху одна людина загинула, ще двоє постраждали.

За неофіційною інформацією, один працівник компанії "Енінг Енергетика" постраждав, а один отримав серйозні поранення внаслідок вибуху на стоянці РТС на Абердара близько 10:00 за місцевим часом.

Читайте також

Поліція попередньо встановила, що швидше за все, вибухнув балон зі зварювальним газом, який знаходився всередині машини, якою їхали робітники.

На момент вибуху обидва працівники знаходились поза транспортним засобом. За іншою інформацією, вибух стався під час розвантаження балонів.

Робітники приїхали на виклик задля усунення несправностей системи кондиціонування в будівлі РТС. Один працівник РТС отримав легкі поранення, в той час, як сила вибуху знищила кілька службових автомобілів, а на будівлі тріснули вікна.

Слідчі ще не встановили причини вибуху.

Нагадаємо, що 25 листопада на півночі Сирії сталися два вибухи автомобілів, унаслідок яких загинули восьмеро людей, ще 35 отримали поранення.