У Сумах обшуки у в.о.мера Юлії Павлик: йдеться про корупцію на комунальних підприємствах

Раніше на хабарі вже затримали мера Сум Олександра Лисенка
Важливо
У Сумах обшуки у в.о.мера Юлії Павлик: йдеться про корупцію на комунальних підприємствах
Юлія Павлик
26 Жовтня 2023, 12:33
читать на русском

Зранку, 26 жовтня, у Сумській міській раді проводять обшуки у виконувачки обов'язків сумського міського голови Юлії Павлик.

Цю інформацію Суспільному підтвердила начальниця пресслужби СМР Ольга Семениста.

Сьогодні в Сумах проводяться 12 обшуків у підприємців, на комунальних підприємствах та в самій міській раді. Про це Суспільному повідомили власні джерела у правоохоронних органах

Перевіряються факти того, що низка суб’єктів господарської діяльності за попередньою змовою зі службовими особами Сумської міської ради привласнюють бюджетні кошти, виділені на придбання товарно-матеріальних цінностей.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Сумського РУП за оперативного супроводу УСР у Сумській області під процесуальним керівництвом Сумської окружної прокуратури.

Нагадаємо, сьогодні ж до виконувача обовʼязків міського голови Чернігова Олександра Ломако зранку прийшли з обшуком ДБР. Пізніше стало відомо, що у заступника голови Чернігівської обласної ради Блауша також проводять обшуки. Йому інкримінують виїзд за кордон у власних справах, який він оформив як службове відрядження.