У Туреччині в лікарні вибухнув кисневий апарат: є жертви

Вибух стався у відділенні інтенсивної терапії
У Туреччині в лікарні вибухнув кисневий апарат: є жертви
Вибух та пожежа у лікарні в Туреччині (фото: Anadolu News)
19 Грудня 2020, 12:29
читать на русском

У Туреччині вибухнув кисневий апарат у відділенні інтенсивної терапії для хворих на COVID-19, унаслідок чого загинуло дев'ять людей.

Про це повідомляє Anadolu News.

У суботу, 19 грудня, на півдні Туреччини стався вибух кисневого апарату у відділенні інтенсивної терапії для хворих з коронавірусом у приватній лікарні університету SANKO Сані Конукоглу в Газіантепі. Після чого почалася пожежа, унаслідок чого загинуло дев'ять людей.

Зазначається, що сім пацієнтів померли в реанімаційному відділенні, один - під час переведення в іншу лікарню, а також особа, ім'я якої не було відомо.

Читайте також

Жертви були віком від 56 до 85 років. Інших пацієнтів інтенсивного відділення перевели в інші лікарні, де приймали інфікованих на COVID-19.

Міністр охорони здоров’я Фареттин Коча заявив, що інцидент, що стався в реанімаційному відділенні в Газіантепі, засмутив усіх. Коча також повідомив, що інші постраждалі внаслідок пожежі були перевезені в навколишні лікарні 112 екстреними бригадами.

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Ковалевської стався вибух в триповерховому житловому будинку, в результаті якого постраждали двоє людей. Вибухом зруйновано стіну на третьому поверсі та пошкоджено перекриття над квартирою.

1