У ТВК повідомили, коли оголосять проміжні результати виборів у Києві

Протоколи здали вже 9 районних ТВК
У ТВК повідомили, коли оголосять проміжні результати виборів у Києві
Вибори 2020 року, жінка кидає бюлетень у скриньку (фото: Парламент UA)
2 Листопада 2020, 16:09
читать на русском

У територіальній виборчій комісії м. Київ повідомили, що у вівторок, 3 листопада, оприлюднять проміжні результати голосування на місцевих виборах.

Про це заявила голова київської ТВК Валентина Королькова на брифінгу, передає Укрінформ.

Королькова зазначила, що у вівторок о 13:00 заступник міської ТВК оголосить результати, оскільки він веде весь підрахунок.

Голова ТВК наголосила, що протоколи здали вже 9 районних територіальних виборчих комісій у Києві.

На сьогодні, на 14 годину, заявила свій приїзд 10-та територіальна виборча комісія - це Святошинська, яка включає в себе 10-ий та 11-ий округ. А всі інші за вихідні вже приїхали і здали. По готовності документів, які опрацьовують члени міської територіальної виборчої комісії, визначається рішення про взяття відомостей до протоколу, - зазначила Королькова.

За її словами, три райони Києва здали протоколи без уточнення - це Печерська (виборчий округ №8), Дніпровська (округи №5 та №6) і Дарницька (округ №2) районні територіальні виборчі комісії.

Читайте також

Нагадаємо, що 25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Цьогоріч обирали представників до органів місцевого самоврядування: депутатів обласних, районних рад, а також депутатів місцевих рад та їх голів у 1 439 громадах.

Як повідомлялося, чинний міський голова Києва Віталій Кличко, за даними паралельного підрахунку партії "УДАР", перемагає у першому турі виборів, набравши 50,9% голосів.

1