У Варшаві відмінили святкування Нового року через коронавірус

Здоров’я мешканців найважливіше - речниця мерії
У Варшаві відмінили святкування Нового року через коронавірус
Новий рік у Варшаві (фото: з відкритих джерел)
20 Жовтня 2020, 02:00
читать на русском

Польща вирішила скасувати в цьому році святкування Нового року у Варшаві у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомила речниця варшавської мерії Кароліна Галецька, передає Onet.

У зв’язку з нинішньою епідеміологічною ситуацією в цьому році міське святкування Нового року не відбудеться. Цю подію буде скасовано. Здоров’я мешканців найважливіше,- повідомила у понеділок Галецька.

Читайте також

Щороку у Варшаві на Банківській площі у новорічну ніч відбувався святковий концерт за участю польських та світових зірок.

Нагадаємо, що польська компанія Biomed з Любліна оголосила про створення перших у світі ліків від коронавірусу на основі плазми крові осіб, які вилікувалися від COVID-19.

У Всесвітній організації охорони здоров'я прогнозують зростання смертності від коронавірусу в Європі в 4-5 разів у порівнянні з квітневими показниками. Нові випадки зараження COVID-19 в Європі ростуть в геометричній прогресії, але сьогоднішня ситуація сильно відрізняється від весняної. Аналізуючи епідеміологічну ситуацію, директор Європейського бюро ВООЗ Ханс Клюге схвалив введення обмежень у багатьох країнах регіону і закликав неухильно їх дотримуватися, щоб уникнути погіршення ситуації і необхідності приймати набагато жорсткіші кроки.

1