У Верховній Раді депутати збирають підписи за відставку уряду

Уже 80 нардепів підписали постанову
У Верховній Раді депутати збирають підписи за відставку уряду
Верховна Рада, сесійна зала (фото: Парламент UA)
17 Листопада 2020, 15:47
читать на русском

Народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко заявив, що у Верховній Раді збирають підписи за відставку уряду.

Про це він написав у Facebook.

Гончаренко зазначив, що такий Кабмін потрібно відправляти не лише на ізоляцію, а й у відставку. За його словами, вже 80 народних депутатів підписали постанову щодо звільнення уряду.

Вимагаємо, щоб цей уряд пішов у відставку!, - написав політик.

Він заявив, що самодіяльність цього "студентського гуртка КВК" (уряду Зеленського - ред.) просто знищує країну.

Локдаун вихідного дня є нокдауном для всієї економіки, малого бізнесу та сфери обслуговування. Цій владі вже давно пора зняти корону з голови та почати боротися з коронавірусом, а не з підприємцями, які реально працюють, - наголосив нардеп.

Читайте також

За його словами, наразі влада бере приклад з Німеччини, США та інших країн, де дійсно посилили карантині заходи. Уряд забув уточнити, що там для бізнесу зробили податкові канікули, виплачують компенсації та роблять кроки на зустріч.

А у нас що? Терміново зачинили тисячі бізнесів по всій Україні та чхати хотіли на те, що десятки тисяч людей лишаються без роботи та без коштів для існування, - сказав депутат.

Гончаренко наголосив, що так не може тривати далі.

Нагадаємо, що 17 листопада Верховна Рада ухвалила проєкт постанови "Про своєчасне інформування громадян у разі посилення протиепідемічних заходів з метою належної підготовки до такого посилення".