У Верховній Раді - новий депутат, ним став Олександр Божков

Новий депутат - уродженець Маріуполя, працював у креативних індустріях
У Верховній Раді - новий депутат, ним став Олександр Божков
Слуга народу Фото: sluga-narodu.com
14 Квітня 2022, 18:03
читать на русском

Фракція "Слуга Народу" у Верховній Раді поповнилась новим народним депутатом.

Ним став Олександр Божков, який балотувався до Верховної Ради за списком партії "Слуга Народу" під №141, повідомила речниця фракції СН Юлія Палійчук.

Сьогодні, 14 квітня, Божков склав присягу народного депутата. Він замінив депутата Миколу Сольського, якого призначили керувати Міністерством аграрної політики та продовольства.

Олександр Божков – уродженець Маріуполя у команді Зеленського з перших днів. Закінчив факультет міжнародних відносин у Київському міжнародному університеті. У мирний час працював у творчих індустріях. Зокрема, до останнього часу був виконавчим продюсером ТОВ "Квартал 95". До цього обіймав посаду виконавчого продюсера Першого автомобільного каналу, продюсера проектів на ТРК "Україна".

Нагадаємо, 23 березня міністр аграрної політики Роман Лещенко подав у відставку. Його обов'язки поклали тимчасово на його першого заступника Тараса Висоцького.

24 березня Верховна Рада призначила новим міністром аграрної політики народного депутата з фракції "Слуга народу", голову аграрного комітету Верховної Ради Миколу Сольського.

1