У Верховній Раді планують відремонтувати кулуари за 42 млн грн - ЗМІ

Ще один ремонт планують у пресцентрі
Важливо
У Верховній Раді планують відремонтувати кулуари за 42 млн грн - ЗМІ
Верховна Рада, сесійна зала, люстра (фото: Парламент UA)
5 Листопада 2021, 14:27
читать на русском

За результатами тендера ТОВ "Діамант Груп" виконає реставраційний ремонт кулуарів третього поверху будинку Верховної Ради за 41,50 млн грн.

Про це повідомляють "Наші гроші".

Крім цього, у Раді ще планується ремонт у пресцентрі, який передбачає 50 місць і президію на п’ять мобільних робочих місць, дві мобільні трибуни, кімнату для роботи преси з шафами на замках, інформаційні стійки, кабінет працівників пресцентру, копі-центр, місця для неформального спілкування та швидких інтерв’ю, мережеву інфраструктуру та інше. Проєкт розробило ТОВ "Грін Маєток" за 1,30 млн грн. 

За підсумковою відомістю ресурсів без ПДВ і доставки, дві припливно-витяжні установки Wolf (Німеччина) купили по 7,35 млн грн, два комплекти автоматики для них – по 578 тис. грн, а конструкцію з алюмінієвих ферм – 1,33 млн грн. Два довгі столи індивідуального виготовлення з травою замовили по 35 100 грн, шість сидінь біля вікна індивідуального виготовлення – по 17 541 грн, а 60 стільчиків для гостей зі столиками – по 5 417 грн.

За виділену суму на створення пресцентру можна придбати 10-кімнатний будинок в елітному котеджному містечку у Києві з землею на березі Дніпра – з власним причалом, басейном, сауною, джакузі, домашнім кінотеатром, побутовою технікою, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ціна угоди всього на 0,1% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 41,52 млн грн. Конкурентами були проєктувальник "Грін Маєток" і ФОП Каримов Олександр Вікторович зі Києва.

Нагадаємо, що кіберфахівці СБУ викрили службових осіб Департаменту комунальної власності міста Києва на корупційних схемах.

Читайте також