У Верховній Раді відкрили кулуари для преси

Понад рік кулуари були закриті через карантинні обмеження
Ексклюзив
У Верховній Раді відкрили кулуари для преси
Кулуари парламенту (Фото: Парламент.UA)
7 Вересня 2021, 19:19
читать на русском

У Верховній Раді України частково відкрили кулуари для преси, які понад рік були закриті через карантинні обмеження.

Про це розповіли журналісти Парламент.UA.

Ще однією новацією цієї парламентської сесії стало довгоочікуване відкриття кулуарів для преси, які вже понад рік були закриті через карантинні обмеження. Щоправда, відкрили їх лише частково, - йшлося у повідомленні.

Зазначили, що лише 40 представників преси можуть одночасно перебувати у кулуарах другого поверху. До того ж вони мають право бути лише в певній частині кулуарів другого поверху, тоді як інші зони відгороджені синіми стрічками.

Найкращий доступ журналісти мають до виходу, яким найчастіше користуються нардепи від "ОПЗЖ". Натомість до входів інших фракцій ЗМІ - зась, - додали в повідомленні.

Контекст. Раніше спікер парламенту Дмитро Разумков видав розпорядження, відповідно до якого журналістам заборонили працювати в кулуарах. Саме там, у приміщенні другого поверху на Грушевського, 5, відбувалися пленарні засідання. У сесійній залі також обмежили доступ журналістам.

Нагадаємо, Верховна Рада 7 вересня провела перше засідання після канікул. Народні обранці встигли ухвалити кілька законопроєктів та внести зміни до окремих законів.

Читайте також

1