У Віндзорському палаці прикрасили ялинку для королеви Єлизавети ІІ

Саме тут мешкає королівське подружжя від початку пандемії
У Віндзорському палаці прикрасили ялинку для королеви Єлизавети ІІ
Ялинка у Віндзорському замку (Фото: Instagram британської королівської родини)
5 Грудня 2020, 01:00
читать на русском

Через пандемію коронавірусу Єлизавета ІІ і принц Філіп уперше за 33 роки зустрінуть Різдво у Віндзорському замку.

Про це повідомляють у Instagram королівської родини.

Як видно з відео, палац уже прикрасили до свят. У декорі переважають золотистий та червоний кольори.

В історичній залі Святого Георгія, де два роки тому принц Гаррі й Меган Маркл відгуляли свій весільний банкет, встановили 6-метрову норвезьку ялинку, зрубану у Віндзорському парку. Ялинку прикрасили сотнями іграшок і електричними гірляндами. Верхівку дерева увінчав золотий янгол.

Прикрашений Віндзорський замок зможуть відвідати туристи. Ялинка чекатиме на усіх охочих до 4 січня. При цьому, особисті покої королеви будуть закриті для відвідувачів, наголосили у замку. Натомість дозволені кінні прогулянки парком довкола палацу.

Читайте також

Як стало відомо раніше, задля власної  безпеки 94-річна королева Єлизавета і 99-річний принц Філіп відмовилися від щорічної сімейної поїздки в Сандрінгем, як це заведено у них на Різдво і залишилися у Віндзорському замку, де вони проживають більшість часу від початку карантину в березні 2020 року.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Royal Collection Trust (@royalcollectiontrust)

Нагадаємо, 20 листопада монарше подружжя Великої Британії королева Єлизавета ІІ та принц Філіп відзначили 73 річницю з дня одруження. Зважаючи на поважний вік і пандемію коронавірусу пара відзначила подію у Букінгемському палаці в закритому форматі.

1