У Вінниці зіштовхнулись п'ять автівок, мопед та тролейбус

Поліція призначила низку експертиз для встановлення причин автопригоди
У Вінниці зіштовхнулись п'ять автівок, мопед та тролейбус
ДТП у Вінниці (фото: vn.npu.gov.ua)
16 Червня 2021, 21:29
читать на русском

У Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода за участі п’яти автомобілів, мопеда та тролейбуса. В автопригоді травмувались двоє неповнолітніх та водійка іномарки.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.

Зазначається, що ДТП сталась 15 червня близько 18.15 години на вулиці Ватутіна. Внаслідок аварії травмувались неповнолітні, водій та пасажирка двоколісного транспортного засобу, а також кермувальниця однієї з іномарок.

За попередньою інформацією слідства, кермувальниця BMW допустила зіткнення з мопедом Honda під керуванням 17-річного вінничанина, який рухався в попутному напрямку, та надалі зіткнулась з іномаркою Chevrolet. Від удару водій двоколісного транспортного засобу, виїхавши на смугу зустрічного руху, зіткнувся з автомобілями FordFocus та Volkswagen.

Після зіткнення з іномаркою BMW водійка Chevrolet виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з іномаркою Renaul та тролейбусом, під керуванням 61-річного вінничанина.

У результаті автопригоди 17-річний водій та 16-річна пасажирка двоколісного транспортного засобу госпіталізовані до лікарні. Також в автопригоді травмувалась 29-річна водійка Chevrolet. Жінку госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні, - йдеться у повідомленні.

Інші учасники дорожньо-транспортної пригоди не постраждали, а також були тверезі. Поліція призначила низку експертиз для встановлення причин автопригоди.

ДТП у Вінниці (фото: vn.npu.gov.ua)

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, що у Києві на Окружній дорозі п’яний чоловік штовхнув велосипедиста під колеса вантажівки, той загинув миттєво.

Читайте також

1