У Вінницькій області чоловік забив товариша стільцем

Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт
У Вінницькій області чоловік забив товариша стільцем
Поліція (фото: facebook.com/vinn.police)
5 Січня 2021, 13:29
читать на русском

У Вінницькій області чоловік вбив товариша стільцем під час застілля.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.

У селі Писарівки Вінницької області у власному будинку знайшли 36-річного чоловіка з численними травмами, що свідчать про насильницьку смерть. Про це повідомила близько 10:00 4 січня мати потерпілого. Під час обходу мешканців правоохоронці з'ясували, що останній раз потерпілого бачили з його знайомим, жителем сусіднього села.

Того ж дня поліціянти затримали 36-річного жителя села Щітки Вінницького району, якого підозрюють у нанесенні смертельних травм своєму товаришу. Затримали чоловіка за місцем проживання. Також оперативники вилучили речові докази, які свідчать про його причетність до злочину. У вчиненому він зізнався.

Фото: vn.npu.gov.ua

Правоохоронці з'ясували, що в ніч з 3 на 4 січня під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, під час якого підозрюваний кілька разів вдарив свого товариша стільцем по голові та тулубу. Травми, отримані потерпілим, виявились несумісними з життям.

Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Читайте також

Нагадаємо, що у Києві чоловік під час застілля у новорічну ніч вистрелив із пістолета травматичної дії дружині в голову через конфлікт. Від отриманих травм жінка померла в лікарні.