У Вірменії тривають протести: майже 70 затриманих, є постраждалі

Мітингувальники вимагають відставки прем'єр-міністра
У Вірменії тривають протести: майже 70 затриманих, є постраждалі
Протест у Вірмені (фото: з відкритих джерел)
24 Грудня 2020, 15:04
читать на русском
Поліція Вірменії затримала 69 учасників акції протесту проти прем'єр-міністра Нікола Пашиняна. Під час сутичок з поліцією постраждали жінки.

Про це агентству NEWS.am повідомили в пресслужбі поліції.

Поліція затримала 69 учасників організованого Рухом за порятунок Батьківщини мітингу протесту проти Нікола Пашиняна, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

З ранку учасники акції непокори блокували виходи з будинку уряду. Застосувавши силу, поліція розчистила виїзд для автомобілів урядовців. Є постраждалі, в тому числі жінки.

З ранку вірменська опозиція зібралася біля будинку уряду в Єревані, щоб не допустити останнього в цьому році засідання уряду за участю Пашиняна.

Нагадаємо, що в Єревані в останні тижні проходять акції протесту, організовані 17-ма опозиційними партіями, а також діячами культури і представниками інтелігенції з вимогою відставки прем'єр-міністра Вірменії Пашиняна. Політиків і пересічних громадян обурило підписання 9 листопада Пашиняном з лідерами Росії та Азербайджану заяви про припинення бойових дій у Нагірному Карабасі.

22 грудня у центрі Єревана проходила багатотисячний мітинг з вимогою відставки прем'єр-міністра країни Пашиняна і проведення позачергових виборів.

Більше про мирний договір між двома сторонами конфлікту читайте у нашому матеріалі"Вірменія та Азербайджан припинили війну у Нагірному Карабаху, а виграла Росія"