У Закарпатській області музиканти виготовили екоялинку у стилі лофт

Спершу вони виготовили її для себе, потім почали продавати
У Закарпатській області музиканти виготовили екоялинку у стилі лофт
Ялинка у стилі лофт фото: Укрінформ
15 Грудня 2020, 02:06
читать на русском
У Закарпатській області подружжя музикантів виготовили власними руками дерев'яні дизайнерські екоялинки до свят у стилі лофт.

Про це вони розповіли виданню Укрінформ.

За їхніми словами, спершу вони виготовили екоялинку для себе та виставили її у соціальні мережі. Після цього їм почали надходити замовлення від шанувальників.

Минулого тижня ми зробили дерев'яну ялинку в стилі лофт для себе. Під час безконцертя (обмеження концертів через пандемію коронавірусу — ред.) ми зайнялися меблевим виробництвом. Мали на підприємстві багато дерев'яних рейок, виникла ідея зробити ялинку в стилі лофт, бо самі є прихильниками такого стилю. Виставили в інтернет, і "пішло", - розповіла Ірина Янцо.

Читайте також

Вона також додала, що ялинка дуже сподобалася їхнім з Віктором дітям — вона дає безмежний потенціал для творчості.

Це саме те, що потрібно творчим людям: можна фантазувати із прикрасами, гірляндами, дизайном. Зрештою, це філософія антиспоживацтва — дозволяє використати для дизайну свята підручні речі, зберігши таким чином живі дерева для лісу,  - повідомляє майстриня.

Нагадаємо, що у Києві від 17 грудня розпочинається офіційний продаж новорічних ялинок, які продаватимуться у десяти районах міста.