У Закарпатській області протести: активісти перекрили рух проїзду

Вони намагаються привернути увагу влади до проблем району
У Закарпатській області протести: активісти перекрили рух проїзду
Активісти протестують проти тарифів (фото: Mukachevo.net)
5 Лютого 2021, 14:07
читать на русском

5 лютого у Закарпатській області у Мукачеві група активістів протестує проти підвищення тарифів та якості доріг. Вони перекрили трасу міжнародного значення Київ-Чоп.

Про це повідомляє видання Mukachevo.net. 

Зазначається, що на виїзді з міста мітингарі перешкоджають руху транспорт. Протестувальники ходять по пішохідному переходу і не пропускають авто. Деякі машини їдуть в об'їзд через місто. Рух трасою ускладнений.

Читайте також

Ще один протест активісти  влаштували на трасі "Свалява-Довге". Таким чином вони намагаються привернути увагу влади до проблем району, пише "Голос Карпат".

Ремонт дороги, який провели нещодавно, та на який було виділено чимало коштів, не залишив за собою бажаних результатів, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, останні масові протести в регіонах відбулися 25 січня. Тарифні бунти стосувалися підвищення цін на електроенергію, газ та опалення. Люди перекривали дороги та штурмували місцеві ради.

Того ж дня в Урядовому кварталі Києва пройшли мітинги протесту проти високих тарифів, за легалізацію канабісу та за захист авторських прав українських виконавців.

Учасники протесту вимагали націоналізувати облгази та енергетичні мережі, щоб ними розпоряджався "народ України, а не олігархи".

1