У Запоріжжі чоловік хотів замінувати літак зі 180 пасажирами: особа "мінера" встановлена

"Мінер" пояснювати свій вчинок відмовився
У Запоріжжі чоловік хотів замінувати літак зі 180 пасажирами: особа "мінера" встановлена
Літак (фото: Pexels)
23 Жовтня 2020, 16:18
читать на русском

У міжнародному аеропорту "Запоріжжя" правоохоронці евакуювали 180 пасажирів через те, що один з пасажирів висловив наміри замінувати літак сполученням Запоріжжя – Анталія.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

22 жовтня близько 13 години до Шевченківського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що один з пасажирів "Міжнародного аеропорту Запоріжжя" висловив наміри замінувати літак за сполученням "Запоріжжя-Анталія", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на місце події негайно виїхали всі екстрені служби, слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції, працівники вибухотехнічного управління ГУНП в Запорізькій області та кінологи.

Правоохоронці евакуювали 180 пасажирів літака. Під час огляду місця події вибухонебезпечних предметів не виявили.

За словами поліцейських "мінером" виявився місцевий мешканець 1969 року народження, який відмовився пояснювати свій вчинок.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також

Нагадаємо, що авіакомпанія Міжнародні авіалінії України відклала початок виконання рейсів з Києва до Брюсселя, Дюссельдорфа, Праги, Єревану та Баку через пандемію COVID-19 і військовий конфлікт в Нагірному Карабасі.

1