У Зеленського хотіли привітати видатного українського композитора через Viber

В Офісі президента запропонували самостійно роздрукувати лист його дружині
У Зеленського хотіли привітати видатного українського композитора через Viber
Мережа Viber фото: Flickr
9 Грудня 2021, 14:14
читать на русском

В Офісі президента хотіли надіслати привітання знаменитому українському композитору Ігореві Покладу через месенджер - лист мав надійти у Viber. Його дружині запропонували потім привітання роздрукувати самостійно.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на пост Світлани Поклад у Facebook, який вона видалила.

Дружина композитора написала у соцмережі гнівний пост. Вона перерахувала всі регалії чоловіка, які змогла пригадати: Народний артист України, лауреат державної премії України, кавалер двох орденів "За заслуги", кавалер Ордену Ярослава Мудрого, лауреат премій Дмитра Луценка та Володимира Вернадського, (крім католицької) церков України.

А ось сьогоднішній ранок мене добив…. Дзвінок о 11:00 … "Вас турбує Офіс президента. Скажіть, будь ласка, у Вас Viber є?" Відповідаю – "так. А нащо?" "Президент привітав Ігоря Дмитровича з ювілеєм, написав листа. Ми його на Viber скинемо, а Ви вже роздрукуєте, добре?" Ось ми і догребли до моменту, коли Поклада президент Смс-кою вітає ... Смс-кою! Президент! Поклада! – написала Світлана.

Відомий український композитор Ігор Поклад Фото: facebook.com/news.ze

За її словами, навесні 2021 року три попередні президенти подали документ з проханням надати Покладу якесь нове звання.

Не знаю, чи є у вас слова. У мене їх немає. Точніше, вони є! І я можу сказати! Володимире Олександровичу! Це ви своїм друзям можете СМС повідомленням нагадати про дрібниці! А чоловіка вітали всі особисто! Якщо були у країні! Не було – їхали помічники, міністри з квітами та орденами! Але, мабуть, це вам не зрозуміти. Що саме?! Що ви образили! Що ви принизили одного з найбільших людей цієї країни! Хоча ще в серпні цього року з посмішкою клялися згадувати про них, що живуть, сьогодні, а не після їхньої смерті! Але, мабуть, Вам легше нагороджувати мертвих. Вони вам не дадуть відповіді, – заявила дружина композитора.

Своєю чергою Світлана наголосила, що чоловік має кнопковий телефон, тому привітання таким чином отримати не зможе. Але згодом жінка видалила свій допис.

Нагадаємо, що День народження керівника Офісу президента Андрія Єрмака святкували на державній дачі в Карпатах, а гостей доставляли на гелікоптерах ДСНС.

Читайте також