У Зеленського відреагували на смерть мера Харкова

Офіс президента співчуває харків'янам та родині Кернеса
У Зеленського відреагували на смерть мера Харкова
Геннадій Кернес Фото: сайт Харківської міської ради
17 Грудня 2020, 13:42
читать на русском

Офіс президента України висловив співчуття харків'янам та родині Геннадія Кернеса, який сьогодні помер від ускладнень коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

В ОП зазначили, що ставлення до Геннадія Кернеса в суспільстві не було однозначним, але люди бачили в ньому потенціал розвитку міста. Він працював, вкладаючи у Харків усі свої емоції та компетенції.

Читайте також

Якщо наступний міський голова Харкова зможе забезпечити якість управління міським господарством і такий самий соціально орієнтований зміст міської політики, це буде мінімум того, що необхідно для пам’яті про мера Геннадія Кернеса. Співчуваємо близьким, родині та харків’янам, - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 грудня, помер мер Харкова Геннадій Кернес. Останнім часом він лікувався у берлінській клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу.

За словами його партнера Павла Фукса, мер Харкова (досьє Кернеса) помер від наслідків коронавірусної інфекції, які дали серйозні ускладнення на роботу життєво важливих органів і систем організму.

У зв'язку зі смертю Харківського міського голови Геннадія Кернеса у місті оголошено триденний траур. Дні жалоби оголошені на 17, 18, 19 грудня.

1