У Житомирі музей космонавтики запрошує у віртуальний 3D-тур

Це пов'язано з карантинними обмеженнями
У Житомирі музей космонавтики запрошує у віртуальний 3D-тур
Музей космонавтики у Житомирі (скрін: raduga-duga.com.ua)
14 Січня 2021, 05:04
читать на русском

У Житомирі відкрили віртуальний тур Національним музеєм космонавтики ім. С. П. Корольова.

Про це повідомляє Національний музей космонавтики імені Сергія Павловича Корольова у Facebook.

Представники музею повідомили, що поки в Україні діють карантинні обмеження, музей запрошує відвідати за допомогою 3D-туру, створеного компанією «Радуга» за підтримки Українського культурного фонду.

Уявіть себе відважним підкорювачем космічних глибин та пройдіться під величезним космічним кораблем, детально роздивіться осколки метеорита, місячний ґрунт та дізнайтесь, яку їжу в тюбиках брали в політ космонавти, - йдеться у повідомленні.

Над створенням експозиції працював Народний художник України Гайдамака Анатолій Васильович.

Читайте також

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) запросив очільника компанії SpaceX Ілона Маска відвідати в Україні Національний музей космонавтики імені Сергія Корольова, що у Житомирі. Президент зазначив, що Маск є давнім шанувальником космонавта.

12 січня виповнилося 114 років від дня народження Сергія Корольова (1907-1966), вченого і конструктора у галузі ракетобудування і космонавтики, головного конструктора перших ракет-носіїв, штучних супутників Землі, пілотованих космічних кораблів, основоположника практичної космонавтики.

1