У Житомирській області у квартирі знайшли трьох мертвих військових

За попередніми даними, військові могли загинути від чадного газу
У Житомирській області у квартирі знайшли трьох мертвих військових
Військові ЗСУ
8 Жовтня 2020, 18:32
читать на русском

У четвер, 8 жовтня, у Житомирській області знайшли тіла трьох військовослужбовців-контрактників без ознак насильницької смерті. Тіла знайшли у квартирі, яку винаймали військові.

Про це повідомляє Командування Сил логістики ЗСУ та поліція Житомирської області.

8 жовтня 2020 під час ранкового шикування в одній із військових частин Командування Сил логістики ЗС України було виявлено відсутність трьох військовослужбовців військової служби за контрактом. В результаті розшукових дій та прибуття до помешкання, яке винаймали військовослужбовці поза межами військової частини, було виявлено тіла трьох військовослужбовців без ознак життя. За результатами попереднього огляду, ознак насильницької смерті та фізичного впливу до загиблих військовослужбовців не виявлено, - йдеться в повідомленні.

Місцеве видання Житомир.info повідомляє, що військова частина розташована в Андрушівському районі. Попередня причина загибелі – отруєння чадним газом.

Читайте також

Поліція проводить слідчі дії та визначає причину смерті військових.

Встановлено, що померлі – військовослужбовці за контрактом, 23-річні уродженці Сумщини та Дніпропетровщини та 21-річний уродженець м. Чернівців. Чоловіки проживали в орендованому помешканні, в якому їх і виявили, - зазначила пресслужба поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у військовій частині Національної гвардії у Вишгороді під Києвом помер військовослужбовець після того, як колега вдарив його у груди.

1