У Житомирській області загадково померли мати та її двоє доньок

Одна з жінок померла, коли робила ремонт у квартирі 84-річного пенсіонера
У Житомирській області загадково померли мати та її двоє доньок
Автомобіль, поліція Фото: УНІАН
23 Вересня 2021, 04:11
читать на русском

У Коростені Житомирської області знайшли тіла матері та її двох доньок. Попередня причина смерті -  інтоксикація організмів, тобто отруєння.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Зазначається, що 19 вересня медики швидкої повідомили до поліції, що об 11:55 констатували смерть 53-річної жительки Коростеня. Правоохоронці з'ясували, що жінка допомагала з ремонтними роботами у квартирі 84-річного пенсіонера, коли відчула себе зле.

Її стан погіршувався стрімко і вона померла ще до прибуття карети екстреної медичної допомоги, - йдеться у повідомленні.

Уже наступного дня син померлої приїхав до квартири своєї матері, аби організувати похорон. Оскільки він не зміг потрапити до квартири, звернувся до рятувальників. Вже у житлі померлої знайшли тіла ще двох людей – її 77-річної матері та 48-річної сестри.

Поліціянти провели огляд помешкання, двері якого були зачинені зсередини і ознак стороннього проникнення не було. З квартири вилучили посуд з грибами та не магазинними спиртними напоями. Їх направили на експертизу.

Гриби, які знайшли у житлі померлих Фото: zt.npu.gov.ua

Нагадаємо, що подвійне вбивство матері і доньки сталось у Житомирі. Тіла знайшли рятувальники, які гасили пожежу у квартирі померлих.

Читайте також

1