Вбивство у Маріуполі: у квартирі знайдено тіла двох людей

Поліціянти розслідують подвійне вбивство у Маріуполі
Вбивство у Маріуполі: у квартирі знайдено тіла двох людей
Криміналістична лабораторія Фото: Нацполіція
2 Березня 2021, 06:09
читать на русском

Тіла вбитих молодого чоловіка та дівчини знайшов господар квартири у Маріуполі. В рамках досудового розслідування поліцейські перевіряють всі версії вбивства.

Як повідомляє поліція, 27 лютого до Маріупольського районного управління поліції надійшло повідомлення про те що в одній з квартир в Центральному районі міста були виявлені тіла жінки та чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Маріупольського районного управління поліції, керівництво поліції області, криміналістична лабораторія, кінологічна служба та працівники прокуратури.

Читайте також

Під час проведення слідчих дій було встановлено, що тіла загиблих належать жінці 2002 року народження та чоловіку 1998 року народження, - повідомили у поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією п.1 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України, а саме умисне вбивство двох або більше осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, 16 лютого у Новій Каховці на кухні в одній з квартир знайшли тіла чотирьох людей. Від чого померли люди - невідомо.