У Маріуполі поліціянти вбили порушника, який намагався втекти від них на авто

ЗМІ пишуть, що загиблий був директором одного з ринків
У Маріуполі поліціянти вбили порушника, який намагався втекти від них на авто
Затримання порушника Фото: Нацполіція
17 Січня 2021, 12:19
читать на русском

У Донецькій області поліціянти смертельно поранили порушника, який намагався втекти з місця злочину та травмував правоохоронця.

Як повідомляє Національна поліція, подія сталася 16 січня на околиці селища Сартана. Під час патрулювання група реагування поліції викрила осіб, які здійснювали незаконну порубку лісу. На місце було викликано слідчо-оперативну групу. Один із лісорубів хотів втекти на автомобілі та скоїв наїзд на поліціянта.

Під час документування кримінального правопорушення один із чоловіків, 1987 року народження, намагався покинути місце злочину на автомобілі. На вимоги зупинитися водій не відреагував та збив поліцейського, - йдеться у повідомленні.

Силовики наголошують, що правоохоронці стріляли в автівку порушника, але куля влучила у водія.

Читайте також

За фактом смертельного поранення чоловіка Головним управлінням Нацполіції в Донецькій області розпочато службове розслідування.

Постраждалого правоохоронця доправлено до лікарні.

Тим часом місцеві ЗМІ повідомляють, що під час затримання загинув колишній директор маріупольського ринку "Київський". Він начебто приїхав на допомогу синові, оскільки його поліціянти хотіли затримати за незаконну порубку.

При цьому син загиблого стверджує, що ніякої незаконної порубки не було.

Нагадаємо, у Миколаївській області з Новобузького виправного центру втік 49-річний Сергій Ковін. Чоловік має 10 судимостей. У колонії не знають, як засудженому вдалося втекти й знайти транспортний засіб.

1