У ЗСУ зафіксовано 13-ту смерть через COVID-19

У Збройних силах України коронавірусом хворіє 1082 особи
Головне
У ЗСУ зафіксовано 13-ту смерть через COVID-19
Лікарня, палата, лікарняні ліжка (фото: УНІАН)
18 Жовтня 2020, 13:09
читать на русском

У Збройних силах України зафіксовано 13 летальний випадок, спричинений захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це повідомляє Командування медичних сил Збройних сил України.

Станом на 10.00 18 жовтня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом, хворіє 1082 особи. Всього за час пандемії одужало 3220 осіб. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 465 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 54 особи. Нажаль у Збройних силах України зафіксовано 13-й летальний випадок, спричинений захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, - зазначається у повідомленні.

Читайте також

За минулу добу у ЗСУ зареєстровано 91 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. У закладах охорони здоров’я перебуває 14 осіб. Вдома під наглядом медичної служби перебуває 77 осіб . Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

✍Епідемічна обстановка в Збройних Силах України. У Збройних Силах України тривають планові заходи щодо недопущення...

Gepostet von Командування Медичних сил Збройних Сил України am Sonntag, 18. Oktober 2020

Командування медичних сил Збройних сил України закликає військових дотримуватися правил карантину та особистої гігієни:

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

1