Україна-Італія: де і коли дивитися вирішальний матч відбору до Євро-2024

Матч Україна – Італія відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені
Україна-Італія: де і коли дивитися вирішальний матч відбору до Євро-2024
Футбольні фанати Фото: https://www.facebook.com/uafukraine/
18 Листопада 2023, 23:57
читать на русском

Національна команда України у вирішальному турі відбіркового турніру перед чемпіонатом Європи 2024 року прийме збірну Італії на німецькій землі.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, пише РБК-Україна.

Матч Україна – Італія відбудеться 20 листопада в Леверкузені. Поєдинок прийме стадіон "БайАрена". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 21:45 за київським часом.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Тернопіль" тощо). Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Передматчева студія там розпочнеться о 20:30. Трансляція зустрічі "синьо-жовтих" проти італійців буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна" та "Спорт". Коментуватимуть матч Віталій Кравченко та Роберто Моралес.

Українська збірна в очному протистоянні з італійцями визначить долю другої путівки на Євро-2024 від групи C. Наразі "синьо-жовті" набрали 13 очок, зігравши 7 поєдинків. Натомість збірна Італії записала в актив 10 пунктів після шести матчів. Переможцем квінтету стала Англія.

Нагадаємо, збірна України з футболу у 2023 році виступає у відбірному турнірі на чемпіонат Європи-2024. Національна збірна потрапила до групи C, де зіграє з Італією, Англією, Північною Македонією та Мальтою.

Читайте також