Частина України повертається до планових відключень: куди звертатися, якщо немає світла

Де знайти інформацію щодо відключення та термінів відновлення електропостачання
Важливо
Частина України повертається до планових відключень: куди звертатися, якщо немає світла
Електроенергія, лампи (Фото: Pixabay)
16 Грудня 2022, 17:18
читать на русском

Зараз енергетики отримують велику кількість запитань щодо електропостачання, зокрема, про графіки відключень, відновлення світло тощо. У зв’язку з цим вони вирішили роз’яснити, яким способом найшвидше отримати відповіді на ці запитання.

Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

Компанія ДТЕК Мережі відповідає за розподіл електроенергії. Якщо у вас немає світла і ви не знайшли інформації щодо відключення та термінів відновлення електропостачання, свою адресу в графіку стабілізаційних відключень, або графік не співпадає з фактичними відключеннями, то ви можете оперативно з’ясувати все необхідне за допомогою особистих повідомлень на сторінку вашого регіону:

Також інформацію про графіки відключення світла можна знайти на сайті регіону:

Нагадаємо, уряд визначив пріоритети електропостачання цієї зими. Перший пріоритет — це критична інфраструктура, зокрема об’єкти водо-, теплопостачання та лікарні. Другий пріоритет — це об’єкти військово-промислового комплексу, які працюють на оборону держави. Принцип "все для фронту" залишається абсолютно незмінним. Третій пріоритет — це бізнес, який виготовляє критично важливі товари і продукти, наприклад, хлібопекарні та молокозаводи. Четвертий пріоритет — житловий сектор.

Читайте також

1