Україна прийме Шотландію в останньому турі Ліги націй: де дивитись трансляцію

Українцям потрібна перемога
Україна прийме Шотландію в останньому турі Ліги націй: де дивитись трансляцію
Збірна України (фото: футбол 24)
27 Вересня 2022, 11:40
читать на русском

Сьогодні, 27 вересня у рамках фінального туру Ліги націй УЄФА збірна України прийме команду Шотландії у Польщі. У цьому матчі буде вирішуватись яка із команд потрапить до Дивізіону A турніру.

Українській команді для потрапляння у вищий дивізіон потрібна лише перемога, тоді як шотландців влаштує і нічия.

Гра відбудеться 27 вересня, о 21:45 у польському Кракові на стадіоні "Краковія". Телетрансляція відбуватиметься на "Суспільне", "1+1", "Інтер", ICTV та ютуб-каналі УАФ.

Тренерському штабові "синьо-жовтих" потрібно змінювати гру, оскільки навіть перемога над вірменами не компенсує програш шотландцям 0 - 3 двадцять першого вересня.

Головний тренер збірної Олександр Петраков повністю змінив стартовий склад команди у матчі з Вірменією у порівнянні з грою проти шотландців 6 днів тому. Через це дуже важко спрогнозувати яким складом вийдуть українці на сьогоднішню гру.

Натомість зараз команда Шотландії має серйозні кадрові проблеми. По-перше, через дискваліфікацію проти нас точно не зіграє Скотт Мактоміней - найважливіший гравець оборони. По-друге, шотландці опинилися на межі неймовірного для себе явища: дефіцит кадрів на позиції лівого захисника. Ендрю Робертсон травмований давно, а Аарон Гіккі та Кіран Тірні закінчили матч з ірландцями через пошкодження.

Я не дивлюся на те, хто не гратиме у Шотландії. Я думаю про свою команду. У червні ми обіграли шотландців з рахунком 3:1, а зараз вони обіграли нас у Глазго. Тож зараз у нас рахунок 1:1. Завтра побачимо, хто виграє. Ще раз хотів би подякувати шотландцям за те, що вони погодилися перенести наші матчі через війну, хоча могли відмовитися, - сказав головний тренер збірної України.

Завтра будемо грати на перемогу. Ми вже провели 2 матчі у вересні, потрібно правильно підготуватися й до третього та зробити висновки після поразки Шотландії. Потрібно розібрати, що ми зробили неправильно у матчі з шотландцями, та завтра зіграти набагато якісніше, - заявив пів захисник України Руслан Маліновський.

Попередній склад:

Україна: Лунін – Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Ігнатенко – Піхальонок , Маліновський – Ярмоленко, Довбик, Мудрик

Шотландія: Гордон — Паттерсон, Гендрі, Маккенна, Портеус, Тейлор — Гілмор, Макгрегор — Армстронг, Макгінн, Крісті — Адамс

Нагадаємо, що 24 вересня Збірна України реабілітувалася за поразку шотландцям та розгромила Вірменію у матчі п'ятого туру групового етапу Ліги націй сезону-2022/23.

Читайте також

1