Україна продовжить перемовини з представниками Росії

14 березня відбудеться переговорна сесія для підбиття попередніх підсумків
Головне
Україна продовжить перемовини з представниками Росії
Перемови України та РФ Фото: baomoi.com
14 Березня 2022, 10:30
читать на русском

У понеділок, 14 березня, відбудеться черговий раунд перемовин між українською та російською сторонами щодо припинення війни.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Твіттері.

Ще раз. Переговори тривають нон-стоп у форматі відеоконференцій. Постійно працюють робочі групи. Великий обсяг питань потребує постійної уваги. У понеділок, 14 березня, відбудеться переговорна сесія для підбиття попередніх підсумків, - написав він.

Подоляк каже, що четвертий раунд перемовин був присвячений "миру, припиненню вогню, негайному відведенню всіх військ". Також сторони обговорять гарантії безпеки.

Важка розмова. РФ хоч і усвідомлює всю безглуздість своїх агресивних дій, проте залишається в ілюзії, що 19-денне насильство над мирними містами України – правильний вибір стратегії, - додав він.

Лідер фракції "Слуга народу", член української делегації у переговорах з росією Давид Арахамія повідомив, що чергові переговори з рф пройдуть у форматі "онлайн". Вони відбудуться 14 березня о 10:30.

Нагадаємо, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що зараз обговорюється місце проведення зустрічі між президентом України Володимиром Зеленським і російським президентом володимиром путіним. Також напрацьовується пакет домовленостей, який буде враховувати позицію України.

Читайте також

1