Українці отримуватимуть грошову допомогу на вивчення англійської мови

Для українців готують у форматі "єПідтримка" грошову допомогу для вивчення англійської
Українці отримуватимуть грошову допомогу на вивчення англійської мови
Навчання (фото: Pexels)
9 Листопада 2023, 09:34
читать на русском

Українці, в рамках національної програми Future Perfect, матимуть змогу отримати грошову допомогу для вивчення англійської.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в колонці для Forbes.

"Ми запустили національну програму Future Perfect, яка популяризуватиме вивчення англійської. Future Perfect - це доконана дія в майбутньому. Ми любимо майбутнє, готуємо майбутнє й робимо це свідомо, щоб капіталізувати країну. Щоб кожен в Україні став більше заробляти і міг себе повноцінно реалізувати. І цей проєкт допоможе пришвидшити результат", - пише міністр.

За словами Федорова, нові проєкти запускатимуться майже щомісяця. Зокрема для українців готують у форматі "єПідтримка" грошову допомогу для вивчення англійської.

"Схожий проєкт реалізували з "ковідними" сертифікатами, коли українці купували книги, ходили в спортзали. Цей досвід використаємо, щоб українці активніше вивчали мови", - додає Федоров.

Future Perfect

В Україні запустили безкоштовну платформу для вивчення англійської. Для початку вивчення мови необхідно авторизуватись в застосунку Promova за допомогою "Дії". Після перевірки "Дія.Підписом" ви отримаєте безоплатний преміумдоступ на 3 роки.

Нагадаємо, глава уряду Денис Шмигаль анонсував запуск доступної програми з вивчення англійської мови. За його словами, програма буде відкрита для кожного, незалежно від фінансового стану чи від місця проживання, з індивідуальним підходом і відкритим доступом до освітніх ресурсів.

Президент України Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроєкт "Про застосування англійської мови в Україні", яким передбачається офіційно закріпити статус англійської мови як однієї з мов міжнародного спілкування в Україні.

Читайте також

1