Українці зможуть записуватися до лікаря та укладати декларації за допомогою мобільного додатку

HELSI запустили офіційний мобільний додаток
Українці зможуть записуватися до лікаря та укладати декларації за допомогою мобільного додатку
Мобільний телефон (Фото: Pexels)
2 Грудня 2020, 19:17
читать на русском

В Україні запустили безкоштовний мобільний додаток HELSI за допомогою якого можна знайти потрібного лікаря, записатися на прийом та укласти декларацію.

Про це повідомили на сторінці HELSI для пацієнтів у Facebook

У повідомленні зазначено, що додаток HELSI — це безкоштовний медичний онлайн-сервіс, який допоможе отримати необхідні медичні послуги.

Додаток HELSI — це швидкий запис до лікаря та зручний пошук, що здійснюється за районом проживання, кількістю укладених декларацій, віковими категоріями пацієнтів, типом клініки, стажем роботи лікаря, рейтингом лікаря, кваліфікацією лікаря. Ці ознаки можна комбінувати, щоби підібрати найоптимальніший варіант, - обіцяють розробники додатку.

Додаток можна завантажити через Google Play (https://bit.ly/3fNe5gW) або App Store (https://apple.co/2JgAcjU).

У майбутньому сервіс Helsi планують розширити і запровадити телемедичні консультації через відеозв’язок.

Також згодом стане доступним перегляд результатів прийому: пацієнт після відвідування лікаря зможе переглянути свій діагноз і призначення.

Читайте також

Нагадаємо, в Україні інтернів та студентів залучають до роботи в COVID-лікарнях, а також лабораторіях. Особливо нині не вистачає лікарів-анестезіологів, інфекціоністів, пульмонологів, рентгенологів.

Раніше заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак закликала підприємців, які змушені простоювати через карантин, влаштовуватися на роботу до лікарень.