Українцям пообіцяли погіршення погодних умов

Очікується ожеледиця та сильні пориви вітру
Українцям пообіцяли погіршення погодних умов
Погода в Україні Фото: Український гідрометцентр
4 Грудня 2020, 09:19
читать на русском

Державна служба з надзвичайних ситуацій опублікувала попередження про ожеледицю в Україні.

Так, за інформацією українського Гідрометцентру, 4-5 грудня в Україні буде без опадів. При цьому на дорогах західних, північних та центральних областей місцями ожеледиця.

На Київщині - хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця.

Читайте також

Синопткиня Наталка Діденко повідомила, що характерною особливістю синоптичної п'ятниці в Україні буде сильний вітер південно-східного напрямку.

До штормових значень вітер дійде на Заході, Півночі України, на Вінниччині та в Приазов'ї. Опади прожене і не пускатиме на нашу територію антициклон Xavier. Температура повітря коливатиметься в межах 0+4 градусів, тобто, трохи потепліє, - повідомила вона на своїй сторінці у Facebook.

В гідрометцентрі повідомляють, що наступної доби у східних областях значно похолоднішає вночі - до мінус семи градусів. Також мінусовою вночі буде температура повітря у центральних областях. Вдень майже на всій території країни буде сонячно, опадів не очікується.

Погода на 5 грудня

Погода на 5 грудня Фото: Укргідромецентр

Нагадаємо, синоптик Роман Мурмило прогнозує, що найближчими роками зими в Україні будуть малосніжними або безсніжними. Сильний мороз стане рідкістю.

1