Українка зірвалася у прірву в Іспанії під час селфі 

Жінка померла від травм у лікарні
Українка зірвалася у прірву в Іспанії під час селфі 
Відпочинок в Іспанії Фото: Juliana Chyzhova з Pexels
17 Вересня 2021, 20:06
читать на русском

Українська туристка зірвалася в прірву під час селфі в іспанському місті Бенідорм, коли фотографувалася на "Балконі Середземномор'я" - популярна серед туристів пам'ятка.

Як пише Murcia Today, 26-річна жінка, намагаючись зробити знімок, залізла на перила, які захищали край обриву, однак втратила рівновагу і зірвався з кручі в море.

Балкон Середземномор'я Фото:
20minutos.es
@20m у Твіттері

Очевидці викликали екстрені служби й одному з рятувальників вдалося доставити потерпілу до берега. Дівчину у непритомному стані шпиталізували в порт Бенідорм, а звідти - в головну лікарню Аліканте, де медики надавали їй допомогу.

РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України повідомляє, що постраждала жінка померла у лікарні.

Громадянка була госпіталізована, але від отриманих множинних травм згодом померла в лікарні. Генеральне консульство України в Барселоні надає необхідну консульську допомогу рідним загиблої, - заявили в МЗС.

Нагадаємо, у Рівному дві 15-річні школярки залізли на дах семиповерхового будинку для "вдалих знімків". Одна з дівчат під час селфі не втрималася та впала. Вона загинула від травм на місці.

Читайте також

1