Українська активістка заявила, що Дубінський їй погрожував

Повідомлення надіслали на телефон кандидатки від "УДАРу" Ольги Матюшиною
Українська активістка заявила, що Дубінський їй погрожував
Олександр Дубінський (Фото: УНІАН)
5 Жовтня 2020, 13:35
читать на русском

Від імені нардепа Дубінського погрожують Ірині Федорів та Ользі Матюшиній.

Про це заявила активістка та журналістка Ірина Федорів у своєму блозі на Українській правді.

Після того, як суддя сьогодні магічним чином відмовив у задоволенні позову, де доводили, що партія Карплюка "Нові обличчя" неналежним чином поінформувала ТВК про висування кандидатів і є порушення, готується апеляція. Я про це написала блог. Як виявилося, влучила і цільову аудиторію, - зазначила Федорів.

Також вона додала, що це може трішки хвилювати нардепа Олександра Дубінського із "Слуги народу", який домовився з "Новими обличчями" подерибанити регіон.

От що надіслали на телефон кандидатці від "УДАРу" Ользі Матюшиній, - відзначила Федорів.

Також вона додала скріншот повідомлення.

Фото: Блог Ірини Федорів

Як зазначає Федорів, то Матюшина цікавиться, куди з поліцією приходити, бо буде написана заява. Де шукати таких хоробрих.

Номер ми показали одному з нардепів від "Слуги народу", він каже, що це не номер Дубінського. Дубінський теж все заперечив. Але я не маю гарантій, що цих номерів у Дубінського не кілька, - написала у блозі Федорів.

Читайте також

Поліція має з'ясувати, хто і звідки писав ці погрози. Ми з Коцюбинського. Тут палять машини і б'ють, - додала активістка.

Федорів також зазначила, що як раз має в графіку зустріч з міжнародними спостерігачами на тижні. Планують поговоримо про Бучанський район і як "Слуги народу" і "ЄС" його методично злили Карплюку і забудовникам, що Ірпінь, що Бучу, що Коцюбинське.

На своїй сторінці у Facebook активістка додала, що нардеп Дубінський пише, що він ні до чого й що у нього інший номер і радить сходити до лікаря... Жінка заявляє, що в неї немає проблем із здоров'ям... 🙂

Заява буде написана в правоохоронні органи. Хай вони з цим розбираються, - написала у дописі журналістка.

От що сьогодні отримала Ольга МатюшинаНардеп Дубінський пише, що він ні до чого й що у нього інший номер і радить...

Gepostet von Iryna Fedoriv am Freitag, 2. Oktober 2020

Дубінський вже відреагував на звинувачення.

Активістка Федорів, яка знаходиться "не в собі", запостила якийсь скрін з нібито погрозами від мене.

Прошу Арсен Аваков відкрити за даним фактом кримінальну справу, а самій Федорів передати свій телефон на експертизу слідчим МВС.

А потім вибачитися за публікацію чергового фейку аля-бігус, - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також

Згодом Ірина Федорів відреагувала уже на реакцію пана Дубінського у Facebook.

Боже, нардеп Дубінський дає команду Арсену Авакову бігом і уже бігти відкривати провадження. Я чекаю Авакова 🙂 (повідомляє своє місце проживання). Але тільки особисто. Питань підназбиралось...

Дуже радує фраза "конченоє животноє" 🙂 Це про мене з уст Дубінського... Значить зі мною все гаразд 🙂 Я нормальна людина в ціннісній парадигмі 🙂, - написала вона у дописі на Facebook.

Нагадаємо, що журналіст Денис Бігус провів розслідування та стверджує, що народний депутат "Слуги народу" Олександр Дубінський, який раніше був журналістом телеканалу 1+1, 2014 року брав участь у дискредитації Майдану. Саме він був автором фейку про "повій на Майдані".