Українські військові отримали черговий відремонтований літак-розвідник

Відремонтований Су-24МР успішно пройшов льотні випробування
Українські військові отримали черговий відремонтований літак-розвідник
Відремонтований літак (фото: Укроборонпром)
24 Грудня 2020, 17:05
читать на русском
Миколаївський авіаремонтний завод "НАРП" передав черговий відремонтований літак-розвідник Су-24МР до Повітряних Сил України.

Про це повідомили у пресслужбі ДК "Укроборонпром".

Державне підприємство "Миколаївський авіаремонтний завод "НАРП", що входить до складу ДК "Укроборонпром", передало черговий відремонтований літак-розвідник Су-24МР до Повітряних Сил України, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фахівці підприємства провели середній ремонт літака, під час якого перевірили всі його вузли та агрегати з подальшим відновленням чи повною їх заміною.

Читайте також

Після цього відремонтований Су-24МР успішно пройшов льотні випробування та був прийнятий українськими льотчиками.

На сьогодні літак-розвідник перемістився до основного місця базування та вже посилив обороноздатність нашого війська.

Нагадаємо, що раніше у бригаді тактичної авіації повітряного командування "Центр" відремонтували літак Міг-29 та модернізували його.

Зазначається, що в рамках виконання державного оборонного замовлення фахівцями держпідприємства "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" проведено модернізацію систем та обладнання ресурсних показників літака. Зокрема, на літак встановлено нову авіоніку та капітально відремонтовані двигуни.

 Львівський державний авіаційно-ремонтний завод, що входить до складу ДК "Укроборонпром", передав військовим іще один модернізований винищувач МіГ-29МУ1.

1