Українські військові провели морський бій у Чорному морі - фото

Вони вдосконалювали свій рівень підготовки
Українські військові провели морський бій у Чорному морі - фото
Корабель, навчання у Чорному морі фото: АрміяInform
11 Травня 2021, 18:32
читать на русском
Військові моряки і курсанти Військової академії Одеси відпрацювали в Чорному морі висадку морського десанту й ведення морського бою з умовним противником.

Про це повідомляє Armyinform.

В акваторії Чорного моря проведено заходи з підготовки корабельно-катерного складу національних ВМС і майбутніх офіцерів морської піхоти. Вони вдосконалювали рівень підготовки під час ведення бойових дій з кораблем умовного противника, відпрацювали всі види корабельної оборони й виконали заходи морської десантної підготовки з висадкою десанту на необладнане узбережжя, - йдеться у повідомленні.

Корабель, навчання у Чорному морі фото: АрміяInform

Зазначається, що під час виходу в море корабельно-катерна група провела низку навчальних вправ з бойовими стрільбами, а також відпрацювала курсові завдання та ряд залікових вправ, серед яких ведення морського бою, керування кораблем у складних метеорологічних умовах, боротьба за живучість корабля тощо.

Нагадаємо, що протягом 2 днів флагман Морської охорони "Григорій Куроп’ятников" і корабель Берегової охорони США "Hamilton" відпрацьовували спільні навчання в морі. Російські кораблі створювали ускладнення для маневрів.

1