Український десантник загинув на Донбасі

21-річний хлопець готувався вперше стати батьком
Головне
Український десантник загинув на Донбасі
ООС, Донбас
18 Листопада 2020, 12:32
читать на русском

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі загинув український десантник. Обставини загибелі з'ясовуються.

Про це йдеться в повідомленні 80 окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України у Facebook.

Із сумом повідомляємо, що 16 листопада 2020 року в районі проведення операції Об’єднаних сил під час несення служби по охороні базового табору загинув військовослужбовець 80 окремої десантно-штурмової бригади солдат Горошко Іван Сергійович. Уродженець Кіровоградської області, 1999 року народження. Обставини загибелі з’ясовуються (ведеться слідство). У військовослужбоця залишилась дружина, з якою вони чекали на дитину, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

На сайті мерії Львова повідомили, що прощання з загиблими відбудеться завтра, 19 листопада. Він буде похований на Личаківському кладовищі.

Завтра у Львові попрощаються із загиблим на війні 21-річним військовослужбовцем 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Іваном Горошком. Громада міста Львова висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім, хто знав Героя, - зазначено у дописі.

Нагадаємо, 7 листопада в Луганській області загинув військовослужбовець однієї з наших аеромобільних бригад. За попередніми даними, причина смерті небойова, можливо, самогубство. Слідство проводиться працівниками Національної поліції України.

1