Український літак Ан-225 "Мрія" здув дерев'яний паркан, за яким ховались журналісти (відео)

Інцидент трапився на авіабазі у Великій Британії
Український літак Ан-225 "Мрія" здув дерев'яний паркан, за яким ховались журналісти (відео)
Ан-225 “Мрія” (фото: УНІАН)
27 Червня 2021, 16:40
читать на русском

Під час зльоту з авіабази Брайз-Нортон, що у Великій Британії, український вантажний літак Ан-225 "Мрія" здув дерев'яний літак за допомогою повітряних потоків від своїх шести турбовентиляторних двигунів. За парканом ховались журналісти, які планували зняти відео, як у небо підіймається літак.

Про це повідомило видання The Aviationist.

Зазначається, що літак "Мрія" прибув до Великої Британії у рамках комерційної місії на підтримку виведення сил НАТО з Афганістану. Ан-225 доставив на базу британських військово-повітряних сил три гелікоптери RAF Puma.

Після того, як літак розвантажили, він пішов на зліт та "зніс" паркан. Журналісти та фотокореспонденти, щоб отримати ефектні кадри, сховались за дерев'яною огорожею. Її встановили по периметру бази, але вона не вистояла, покосилася і впала.

Журналісти та фотокореспонденти на авіабазі відійшли трохи далі, щоб зняти цей момент ззаду, і отримати ефектні кадри, як "Мрія" йде у небесну далечінь.

Фото: theaviationist.com

Нагадаємо, що літак Київ - Батумі повернувся до аеропорту "Бориспіль" через нештатну ситуацію на борту. Що саме сталося з літаком, з'ясовують технічні фахівці.

Читайте також

1