"А фортецю теж я зруйнував?": Тищенко про затримку літака з Києва до Ужгорода

У Держприкордонслужбі заявили, що жодних затримок не було
"А фортецю теж я зруйнував?": Тищенко про затримку літака з Києва до Ужгорода
Микола Тищенко (фото: Николай Тищенко / Facebook)
23 Червня 2021, 18:33
читать на русском

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що рейс Київ-Ужгород затримали не через те, що він не міг записати відео на аеродромі. За його словами, рейс прибув навіть на 10 хв раніше.

Про це Тищенко написав на своїй сторінці у Facebook.

Дивно, але рейс Київ-Ужгород затримали не через мене. А ще додали, що затримки траплялися і раніше. А прилетіли ми взагалі на 10 хвилин раніше. Так і хочеться запитати, як у тому фільмі ... "А фортецю теж я зруйнував?", - написав нардеп.

Начальниця пресслужби ОКПП "Київ" Світлана Бурда у коментарі виданню "Бабель" повідомила, що затримок 23 червня не було, а літак на 10 хвилин сів раніше в Ужгороді.

Наскільки відомо, затримок не було. Літак навіть на 10 хвилин сів раніше в Ужгороді, - сказала Бурда.

Як свідчать дані порталу Flight Radar, що літак вилетів на 13 хвилин пізніше (час за розкладом - о 09:30). Але рейс приземлився на 10 хвилин раніше - о 11:20, (за розкладом - об 11:30).


Контекст. 23 червня журналіст Віталій Глагола оприлюднив відео того, як Микола Тищенко активно жестикулює перед мобільним поруч з літаком. Він зазначив, що виліт в Ужгород із Києва затримали, бо Тищенко знімав відео із кількох дублів.

Читайте також

Нагадаємо, нардеп Микола Тищенко буквально "не вилізає" зі скандалів останні два роки. Зокрема у квітні народний депутат з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко влаштував вечірку на день народження своєї дружини в одному з готелів у Києві. Правоохоронці заявили, що проводять перевірку через порушення карантину.

Раніше Тищенко втрапив у грандіозний скандал через те, що його ресторан "Велюр" працював у карантин і там збиралися українські політики.

Востаннє Тищенко "відзначився" минулого тижня у Раді, коли побився з не менш скандальним нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою.

Читайте також

1