Арахамія розповів, як Тищенко може залагодити свою вину за вечірку у карантин

Керівник фракції "Слуга народу" вважає, що нардеп має бути покараний
Арахамія розповів, як Тищенко може залагодити свою вину за вечірку у карантин
Народний депутат Давид Арахамія (фото: УНІАН)
22 Квітня 2021, 10:09
читать на русском

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, який під час карантину влаштував святкування для дружини у київському готелі, має понести відповідальність за свої дії.

Про це в етері "Україна 24" заявив глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. За його словами, поведінку Тищенка будуть обговорювати на засіданні фракції.

Треба, щоб він добровільно, щоб не навантажувати систему покарань, взяв на себе максимальне покарання, яке передбачене законом, і заплатив у бюджет. Далі – щоб він пішов і на таку саму суму покарання, або вдвічі більше, купив дрони, поїхав на фронт і вручив хлопцям. Нехай відпрацьовує. Тому що, мені здається, таким чином, як він робить, а потім ще в "Фейсбуці" відмазки пише – такого не має бути, - сказав Арахамія.

Читайте також


Раніше стало відомо, що народний депутат з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко влаштував вечірку в одному з готелів у Києві. Правоохоронці заявили, що проводять перевірку через порушення карантину.

Сам Тищенко стверджує, що святкування дня народження його дружини відбувалося в окремому готельному номері, а не у ресторані готелі. Тому, вважає депутат, він не порушив карантинні вимоги.

Також він запевнив, що святкування "проходило у вузькому і майже сімейному колі" і присутні на святі були здоровими, оскільки за добу до інциденту здали тест на коронавірус.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков (досьє на Разумкова читайте тут) вважає поведінку депутата неприпустимою та чекає від фракції "Слуга народу" покарання для Тищенка.