"Слуги народу" обговорили інциденти з Тищенком та Шевченком - що вирішили

Тищенко влаштував вечірку в карантин, Шевченко - відвідав Білорусь
Головне
"Слуги народу" обговорили інциденти з Тищенком та Шевченком - що вирішили
“Слуга народу” (Фото: Фейсбук)
23 Квітня 2021, 08:19
читать на русском

Фракція "Слуга Народу" провела онлайн-засідання фракції, на якому заслухала пояснення депутата Євгенія Шевченка щодо мотивів його поїздки до Білорусі та зустрічі з Олександром Лукашенком. Також депутати обговорили святкування дня народження дружини Миколи Тищенка під час карантину.

У заяві фракції на сайті партії "Слуга народу" зазначається, що депутата Шевченка ніхто не делегував до перемовин із Лукашенком, ухвалено рішення провести голосування через збір підписів щодо подальшої участі депутата у складі фракції  в парламенті.

Депутати також дійшли згоди, що Тищенко має сплатити максимальний штраф, передбачений законодавством, за порушення карантину.

Остаточне рішення щодо нього визначить політична рада партії, - зазначається у заяві.

Читайте також


Раніше стало відомо, що народний депутат з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко влаштував вечірку в одному з готелів у Києві. Правоохоронці заявили, що проводять перевірку через порушення карантину.

Сам Тищенко стверджує, що святкування дня народження його дружини відбувалося в окремому готельному номері, а не у ресторані готелі. Тому, вважає депутат, він не порушив карантинні вимоги.

20 квітня народний депутат з фракції "Слуга народу" Євген Шевченко поїхав до Білорусі, де зустрівся із президентом Олександром Лукашенком.

22 квітня народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгеній Шевченко сам попросив виключити його з партії, під час "розбору польотів" скандального парламентарія.

1