"Слуги народу" відправлять нардепа Тищенка на Закарпаття - ЗМІ

У партії анонсували кадрові перестановки в регіональних осередках
"Слуги народу" відправлять нардепа Тищенка на Закарпаття - ЗМІ
Микола Тищенко (Фото: УНІАН)
11 Лютого 2021, 15:29
читать на русском

У партії "Слуга народу" заговорили про можливі кадрові перестановки серед керівників регіональних осередків. Зокрема очікується ротація у Київській та Закарпатській областях.

Про це пише видання "Лівий берег" з посиланням на власні джерела.

Повідомляється, що "слуга народу" Микола Тищенко (досьє Миколи Тищенка), який зараз очолює київську міську організацію партії, незабаром буде призначений главою організації "Слуги народу" на Закарпатті.

Основним завданням Тищенка, на думку джерела, стане максимальне сприяння відновленню роботи аеропорту "Ужгород", який від 2017 року не функціонує через відсутність домовленостей зі Словаччиною, на якій розташована частина інфраструктури летовища.

Своєю чергою, замість Тищенка київським міським осередком "слуг" керуватиме Леся Забуранна. Як повідомляють джерела, її кандидатура була найбільш нейтральною "і всіх влаштувала".

Найбільше ж проблем у "слуг народу" з  організацією в Київській області, яку очолює нардеп Олександр Дубінський (досьє Олександра Дубінського), якого офіційно виключили з фракції через накладені на нього санкції з боку США. Нового голову осередку, аби замінити Дубінського ще підшукують.

Організація занадто орієнтована на нього (Дубінського - ред.), є побоювання її втратити. Тому, швидше за все, якщо ми затвердимо виключення Дубінського з партії, в організації тимчасово головуватиме хтось із його нинішніх заступників, - зазначає джерело.

Читайте також

Нагадаємо, в центральному апараті партії "Слуга Народу" працює лише 8 осіб. При цьому партія орендує приміщення в конгресно-виставковому центрі "Парковий" (м.Київ, Паркова дорога 16А) загальною площею 1 828,2 кв. м. Таким чином 8 офіційних працівників партії працюють в офісі площею 1 828 кв.м. що складає в середньому 228 кв.м. на одного працівника. Тому КВУ закликав Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) ретельно вивчити зазначені пункти офіційних фінансових звітів щодо можливого тіньового фінансування партії.