Чекали, поки Тищенко зніме ролик: в Києві затримали літак до Ужгорода (відео)

На нардепа очікував повний літак пасажирів
Чекали, поки Тищенко зніме ролик: в Києві затримали літак до Ужгорода (відео)
Микола Тищенко (Фото: УНІАН)
23 Червня 2021, 11:20
читать на русском

Рейс Київ-Ужгород затримали через те, що народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко ніяк не міг записати відео на аеродромі.

Відео того, як Тищенко активно жестикулює перед мобільним поруч з літаком оприлюднив журналіст Віталій Глагола.

Виліт в Ужгород із Києва затримали, бо Коля Тищенко знімав відос із кількох дублів. Мали вилетіти в 9:30. Зараз 9:37, а літак ще навіть не поїхав по руліжній смузі, - написав журналіст.

Зрештою Тищенку все ж вдалося записати таке відео, на якому він собі сподобався і літак вирушив до Ужгорода. Зазначене відео нардеп уже виклав на свою сторінку у Фейсбуці. На відео він переконує закарпатців, що Тищенко особисто, президент Зеленський і "Слуги народу" захищатимуть інтереси простих закарпатців перед олігархами.

Нагадаємо, нардеп Микола Тищенко буквально "не вилізає" зі скандалів останні два роки. Зокрема у квітні народний депутат з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко влаштував вечірку на день народження своєї дружини в одному з готелів у Києві. Правоохоронці заявили, що проводять перевірку через порушення карантину.

Раніше Тищенко втрапив у грандіозний скандал через те, що його ресторан "Велюр" працював у карантин і там збиралися українські політики.

Востаннє Тищенко "відзначився" минулого тижня у Раді, коли побився з не менш скандальним нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою.

Читайте також

1