Українським військовим складно дотримуватись перемир'я - Зеленський

Режим припинення вогню потрібний лише Україні
Головне
Українським військовим складно дотримуватись перемир'я - Зеленський
Володимир Зеленський (фото: president.gov.ua)
11 Лютого 2021, 19:32
читать на русском

Президент Володимир Зеленський під час поїздки до Донецької області заявив, що Україна виконує нормандські домовленості, проте, військовим складно дотримуватись перемир'я.

Україна дотримується нормандських домовленостей. 27 липня відбулася найголовніша домовленість, бо про режим припинення вогню говорять 7 років, але 27 липня він був введений в дію. Нам не просто його дотримуватися, - сказав він.

За його словами, режим припинення вогню потрібний лише Україні, і військові не дадуть окупантам його зірвати.

Читайте також

Ми були на трьох точках. Саме на цих напрямках були ускладнення та найбільша кількість порушень режиму припинення вогню. Ми розуміємо, що відбувається, ми розуміємо, що режим припинення вогню потрібен тільки нам, а сепаратисти хочуть його зірвати, але стійкість наших військових говорить про те, що ми не дамо це зробити, - наголосив президент.

Нагадаємо, що під час робочої поїздки на Донбас президент України Володимир Зеленський відвідав зону проведення операції Об'єднаних сил. Він заявив, що військове керівництво має постійно відвідувати військових на передовій.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) ознайомився з оперативною ситуацією за кількасот метрів від лінії зіткнення та поспілкувався з військовослужбовцями.