Укравтодор у Дніпрі придбав автомобіль за 1,7 мільйона гривень - ЗМІ

Автомобіль матиме клімат-контроль та скляний панорамний дах
Укравтодор у Дніпрі придбав автомобіль за 1,7 мільйона гривень - ЗМІ
Автомобіль Фото з відкритих джерел
19 Листопада 2020, 14:47
читать на русском

Укравтодор у Дніпропетровській області замовив Toyota Highlander Premium за 1,67 млн грн.

Про це повідомляє видання "На гачку", посилаючись на результати тендеру у системі держзакупівель ProZorro.

У тендерній документації служба доріг прописала, що хоче автомобіль з панорамним дахом, шкіряним салоном та з кермом з декоративними вставками.

За результатами тендеру 12 листопада Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області замовила Toyota Highlander Premium у ТОВ Фірма "Алмаз Мотор, ЛТД" вартістю 1,67 млн грн. Автомобіль матиме автоматичну коробку передач, подушки безпеки, клімат-контроль, скляний панорамний дах, шкіряний салон, мультимедійне обладнання та інше. Доставити авто мають до 15 грудня, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що єдиним конкурентом переможця на торгах була Хмельницька компанія ТОВ "Грант Мотор", пропозиція якої була всього на 2952 гривні дорожчою.

Видання повідомляє, що 12 листопада обласна філія Укравтодору оголосила ще один тендер на закупівлю Toyota Land Cruiser Prado. На позашляховик служба готова витратити 1,75 млн грн.

"На гачку" нагадує, що у вересні служба також закупила три автівки Renault Duster загальною вартістю 1,56 млн грн.

Як відомо, у вересні польські слідчі знайшли схованки ексглави Укравтодору на мільйон євро. Майно приховував ексміністр транспорту країни та колишній очільник Укравтодору Славомір Новак.

Агенти Бюро під час обшуків зокрема у двох спеціальних схованках виявили гроші в різних валютах, а саме понад 536 тис. євро, 470 тис. доларів і 30 тис. злотих — загалом більш як 4 млн злотих.

Також у колишнього міністра вилучили дві квартири вартістю у 2 млн злотих, які ймовірно були придбані на гроші, отримані злочинним шляхом, і автомобіль марки Land Rover.